Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Producenter

Tilbud

Ingen tilbud på dette tidspunkt.

Nye varer

Kicks Choke Tubes

Kicks producerer højkvalitets chokes til jagt og flugtskydning. Alle chokes er lavet i bedst tænkelige materialer og på højpræcisions computerstyrede maskiner.

Produktionen af Kick's ​​produkter begynder med brugen af ​​materialer af høj kvalitet. Alle KICK'S chokes er fremstillet af solid, varmebehandlet rundstangs rustfrit stål i 17-4 PH kvali...

Kicks producerer højkvalitets chokes til jagt og flugtskydning. Alle chokes er lavet i bedst tænkelige materialer og på højpræcisions computerstyrede maskiner.

Produktionen af Kick's ​​produkter begynder med brugen af ​​materialer af høj kvalitet. Alle KICK'S chokes er fremstillet af solid, varmebehandlet rundstangs rustfrit stål i 17-4 PH kvalitet. Brugen af ​​solid stangstål eliminerer problemer med svage sømme og andre problemer, der opstår ved brug af rør eller andre materialer af lavere kvalitet. Alle Kick's chokes er helt glatte indvendigt. KICK'S chokes har en unik kombination af koniske og parallelle sektioner. Den koniske del er, hvor stramningen sker. Det parallelle afsnit er, hvor haglskåls bremsningen finder sted, når skuddet vender tilbage til en lige sti. Der er desuden ikke brug for nogen nøgle til installation eller fjernelse af Kick's chokes.

Sådan fungerer Kicks Choke Tubes

KICK'S chokes har diagonale porte (huller) i en vinkel på 135 ° væk fra skytten, hvilket reducerer sidesprængningen, der er almindelig med andre typer portede chokes. På grund af hullernes skarpe vinkel fungerer forkanten som et bremsesystem, hvilket bremser haglskålen ned for at give et overlegen skudbillede. Kick's unikke koniske / parallelle interne design sammen med de eksklusive, vinklede, diagonale porte, forbedrer skudbilledet med op til 20% i øget tæthed. Hullerne reducerer også mundingshoppet og den følte rekyle, hvilket giver dig hurtigere, mere nøjagtige og mere komfortable opfølgningsskud.

Mere

Kicks Choke Tubes  Der er 1 produkt.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat